Betingelser og vilkår

Våre betingelser:

• Generelt
• Frakt og priser
• Levering
• Betalingsmåter
• Retur av produkter
• Personvern

Generelt

De her angitte vilkår regulerer kundens bruk av varer og tjenester levert av Salmonized, flywalker.no.
Disse vilkårene gjelder for alt salg fra Salmonized, flywalker.no så lenge ikke annet er skriftlig avtalt partene i mellom.

For at en bestilling skal være gyldig må bestiller være over 18 år og myndig. 

Vi tilstreber å gi våre kunder så korrekt informasjon om våre produkter som mulig. Vi tar imidlertid forbehold om at skrive-/ trykkfeil kan forekomme, noe som kan innebære at vi ikke kan levere i henhold til informasjon gitt i vår nettbutikk, vår markedsføring eller på annen måte.

Frakt og pris:

Normal leveringstid er 1-4 virkedager, med forbehold om at produktet du bestiller er på lager.
Vi bruker postens fraktsatser ved sending av pakker.
Fraktsatsen er den samme uansett antall varer.


Alle priser er oppgitt inklusiv mva og eksklusiv frakt, med mindre annet er nevnt. Vi tar forbehold om prisendring som følge av valutapriser eller prisendring hos våre leverandører.

Leveringsalternativer:

SERVICEPAKKE:
Vi anbefaler at du som kunde velger Postens klimanøytrale Servicepakke. Pakken kan spores og du får hentelapp i postkassen eller på SMS om mobilnummer er oppgitt, og produktene hentes på ditt lokale postkontor. Du som kunde er ansvarlig for forsendelsen og må melde skader som oppstår etter at forsendelsen er overlevert fra oss til Posten. Vi erstatter tapte og skadede forsendelser.

A-POST / BREVPOST: Pakken blir sendt som brevpost med frimerke. Ingen sporing eller forsikring er tilgjengelig. Kan brukes på rimelige og mindre forsendelser. Du som kunde er ansvarlig for forsendelsen og evt skader som oppstår etter at forsendelsen er overlevert fra oss til Posten. Ved skader eller savnet forsendelse skal Posten kontaktes

Betalingsmåter:

VISA, MASTERCARD, AMERICAN EXPRESS via PAYPAL.

Du kan betale med kort hos oss. Dette er naturligvis 100% sikkert og du som kunde er helt trygg.

PayPal er en av verdens mest brukte betalingsløsninger og gir deg som kjøper en ekstra trygghet ved handelen. I tillegg er PayPal enkelt. Du slipper å huske kortnummer og kodebrikker. LES MER...

SIKKERHET VED BRUK AV KORT
Når du handler hos oss blir betalingen behandlet av PayPal, som er en sikker elektronisk betalingsløsning for Visa, MasterCard, American Express.

Flywalker.no hverken oppbevarer, eller ser dine kortopplysninger. Alt foregår online, med direkte autorisasjon mellom kjøper og PayPal. Betalingssidene er sikret med SSL og alle kortdetaljer er kryptert.

Retur av produkter:

Benytter du angreretten kan du uten grunn heve kjøpet. Angrerettskjema må medfølge.

Angrerettskjema finner du her:  angrefrist.pdf
Hvis du ønsker å returnere en vare kjøpt i vår nettbutikk må du kontakte oss innen du sender vare tilbake

Så snart vi har godkjent din retur, og du har mottatt returbekreftelse på epost skal du sende varen til: 
Salmonized
PB 125
2421 Trysil

Om retur ikke er registrert på forhånd vil vi trekke fra kr 50,- i behandlingsgebyr ved eventuell tilbakebetaling.
Tilbakebetaling ved bruk av angrerett skjer tilbake på det kortet du brukte under transaksjonen, har du bestilt i oppkrav eller på annen måte må du huske å legge ved kontonummer slik at vi kan overføre beløpet. Har du andre spørsmål rundt reklamasjon og retur kan du sende oss en mail på:  mail@flywalker.no

VARER SOM RETURNERES SOM POSTOPPKRAV HENTES IKKE AV OSS.

I SLIKE TILFELLER ER DET DU SOM AVSENDER SOM FÅR REGNING FRA POSTEN.

Returforsendelsen vil bli behandlet i løpet av 4 - 6 virkedager etter at denne er ankommet oss. Merk at behandlingstiden kan variere noe i forbindelse med høytider og ferieavvikling.
Vi sender en bekreftelse når saken er ferdig behandlet.

Dersom du angrer kjøpet betaler du kun returporto. Dersom returen skyldes feilekspedering, feil eller mangler ved varen, refunderer vi naturligvis dine utgifter. Nye varer blir sendt omkostningsfritt.

Personvern

Adressen din blir kun lagret hos oss. Vi hverken kjøper eller selger adresser.

©Copyright 2017. Flywalker